Vegeta 7 Napisano 21 Listopada 2020 Nick: Frost Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Chciałbym utrzymać porządek na serwerze jak inni administratorzy są offline. Pomagam nowym graczom zapoznać się z komendami serwera i jak on działa. Doświadczenie w adminowaniu : Tygodniowy okres próbny na hns Arenaskilla. Jak długo gram w CS:GO?: 4 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: południe/wieczór Link GT: https://www.gametracker.com/player/[Tyran] Frost/185.30.124.110:30040/ https://www.gametracker.com/player/[Masno] ツFrostツ/185.30.124.110:30040/ https://www.gametracker.com/player/Shawn Frost/185.30.124.110:30040/ Znajomość SM: 6/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/pol2004/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak i to nieraz DOMINO, 21 Listopada 2020 Gracz wspominał że 2 dni nie mógł grać + buguje mu się gt i nie nalicza mu czasami (nie tylko mu) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechu 123 Napisano 21 Listopada 2020 Na tak +sm +aktywność +wiek +dobre wykonanie tygodniowego okresu próbnego na serwerze 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zdziarski 2 Napisano 21 Listopada 2020 Na Tak +sm +Aktywnosc +wiek +wykonałes swoje zadanie tygodniowe 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeLkOr_PogU 24 Napisano 21 Listopada 2020 na Tak +sm +Aktywność +wiek +dobrze wykonany tydzień próbny na serverze 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Terminator 495 Napisano 21 Listopada 2020 ofc ze tak +wiek +gt 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZiomeK 5 Napisano 21 Listopada 2020 na tak +wiek +sm +aktywnosc +dobrze wykonany okres tygodniowy -mniej pisz na msay i sm_play 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo4321 23 Napisano 21 Listopada 2020 Na Tak +sm +Aktywnosc +wiek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mefisTo 119 Napisano 21 Listopada 2020 Na TAK +sm +aktywność +wiek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wrubelki 21 Napisano 21 Listopada 2020 Na tak +sm +aktywność +wiek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natural 447 Napisano 21 Listopada 2020 Coś mnie nie przekonujesz ale nie mam się do czego doczepić oprócz doświadczenia więc tak +sm 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mixel 56 Napisano 21 Listopada 2020 Tak +GT +SM +Mikrofon 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Akuma 1 Napisano 21 Listopada 2020 Jestem na tak +dobry członek gangu +ogarniety +wykonał zadanie +spędza dużo czasu na servie +Dobry z niego dziamdziak 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciosek 2051 Napisano 22 Listopada 2020 (edytowane) +Aktywność +SM +Wiek +Ogarnięty +Staż na serwerze, pamiętam jak kiedyś razem pogrywaliśmy Jestem na tak. Edytowane 22 Listopada 2020 przez Ciosek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drix 741 Napisano 22 Listopada 2020 Ciosko mówi że jesteś ogarnięty więc docen to +ogar Tak 1 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Domcia 825 Napisano 22 Listopada 2020 +wiek +sm +aktywność 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiesiu_HACKER 246 Napisano 22 Listopada 2020 +aktywny +ogarnia -przestań mi spamić na pv :V NA TAK 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B0SSM4N 256 Napisano 22 Listopada 2020 Tak: +aktywność +sm +wiek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
th0nk 7 Napisano 22 Listopada 2020 +wiek +sm +aktywność +dobrze wykonany okres tygodniowy Frost na admina! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PaXeL 8 Napisano 22 Listopada 2020 Na tak +Wiek +Aktywność +Sm 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wlochata98 3 Napisano 22 Listopada 2020 + ogarnięty + często na serwerze + sm + pomocny Na tak 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMINO 994 Napisano 22 Listopada 2020 (edytowane) Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot Aplikant został przyjęty na stanowisko. Edytowane 22 Listopada 2020 przez DOMINO 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach