997 Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Nick: 997 Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Jestem bardzo pomocny dla innych graczy uprzejmy na serwerze też gram już dość czasu ogarniam bardzo dobrze nie wyzywam się z innymi pomagam w różnych problem jak ktoś potrzebuje i myślę że nadam się na to stanowisko Doświadczenie w adminowaniu:byłem adminem na różnych serwera typu deathrun kB itd i ogarniam bardzo dobrze nawet po długiej przerwie od bycia admem Jak długo gram w CS:GO?: gram już od 4lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: najczęściej przebywam około południa aż do wieczora Link GT: https://www.gametracker.com/player/997/79.133.194.18:28002/ Znajomość SM:7 Link do profilu Steam: Mikrofon: TAK Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?:oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 @997zły wzór i dział Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi