rajek1908 Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 (edytowane) Nick: rajek Nick admina: @ Bula408 Długość bana:3h Data i godzina:20.10.31 około 23:30 niestety rundy nie pamiętam. Serwer: jb Powód bana:celowy fk Mapa: jb_sumer_xmas_v1 Taki opis: Ct zaczął strzelać do buły więc myślałem że chcę go zabić więc zabiłem bułę po czym dostaje ctbana na 3h za specjalnego freekilla ponieważ było zamieszanie. Edytowane 31 Października 2020 przez rajek1910 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bula408 Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 to tak zabiles mnie celowo podczas wybierania zyczenia, przeszkadziles wardenowi w prowadzeniu a twoje tluamczenie na pv to "ale slyszalem jakkby sie zgodzil", jestes stalym graczem i bylym adminem wiec mysle ze znasz regulamin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Admin został zdegradowany, ban minął Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi