ferN_ Opublikowano 22 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 ink do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) : https://steamcommunity.com/profiles/76561198318531066/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) : Caly serwer Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) : Praktycznie caly serwer na demo bedzie widac kto dokladnie bo nie mam jak tego okreslic Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) : Wyzywanie, poniżanie, freekillowanie przez ct, wydawanie polecen typu : " po otworzeniu cel ... zginie ",brak kultury i ja przyznaje sie tez wyzywalem bo sie zdenerwowałem mocno bo irytuje mnie takie wyzywanie bez "poważnego" powodu Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) : Jailbreak Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV) : Konkretnych nagrań nie mam, ale świadkow będzie dużo tych co byli online na serwerze mapa jb_blank_b4 godzina około 19:50 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzniblokTHC Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 (edytowane) Konfiturki Zamkną ć dziurki Edytowane 23 Października 2020 przez SzniblokTHC 2 7. Zakaz wypowiadania się w skargach na forum, jeśli nie ma się nic ważnego do przekazania w sprawie - rozumie się przez to zakaz potwierdzania skarg przez osoby trzecie, lub pisania czegoś, co jest zapisane na demku 7.1. Osoba trzecia może wypowiadać się w skardze, jeżeli ma dowody inne, niż te wskazane przez powoda. Przez RuteK, 23 Października 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastkaa Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Po obejrzeniu demka : Lewy - liczne obrazanie , brak kultury , naduzywanie 20 160 mute Szniblok - liczne obrazanie , brak kultury , naduzywanie , prowokowanie 30 240 mute Fern - liczne obrazanie , brak kultury , prowokowanie 20 160 mute Tigersclaw - naduzywanie , brak kultury 360 mute Jachu - obraza 90 mute kacpi - podpowiadanie 30 mute pimpuś - obraza , brak kultury , naduzywanie 1440 mute Kush - obraza 60 mute Bot_Kozaczek - obraza , prowokowanie , brak kultury 1620 mute Bot_Kozaczek - specjalny fk , bawienie sie w ct 240 ctban Wróbelki - bawienie sie w ct 60 ctban asaso arenaskilla.pl - prowokowanie , naduzywanie 360 mute Cypuś - naduzywanie , obraza 360 mute Cypuś - niekreatywne prowadzenie , fk 4/5 780 ctban @ Drix oczywiscie mi pomagał 1 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi