IGonnaHitYa Opublikowano 13 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Wymagania Ranga: Minimum Szeryf Konto: Minimum 2 lata z wysokim czynnikiem zaufania Wiek: Mile widziane osoby, które przeszły mutację Wzór podania: Spoiler Wiek: Ranga: Konto: Ilość godzin w CS:GO: Link do steam: 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
empi Opublikowano 13 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Wiek: 18 Ranga: Supreme Konto: 4 lata, wysoki Trust Factor. Ilość godzin w CS:GO: Ponad 3000h, na tym koncie 2100h. Link do steam: Link Jestem otwarty bardziej na Faceity, gdyż chciałbym tam wbić wyższy level, niż trzeci, a mam ponad 300 meczy przegrane. Miałem prawie piąty, ale nadeszła seria porażek i tak jakoś wyszło. Jakimś etatowym zawodnikiem nie chce być, ale jakby ktoś chciał pograć to jestem otwarty na propozycje jak będę miał czas. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 13 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Wiek: 15 wiosen. Ranga: Legendary Eagle. Konto: Wysoki trust factor, konto założone około 2 lata temu. Ilość godzin w CS:GO: Około 3200h. Link do steam: Steam Faceit 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murzyn Opublikowano 13 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Wymagania Ranga: Supreme/lem Konto: Forum Ilosc godzin w grze : 4 k Wiek: 15 Jestem kotem w ta gre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kingu Opublikowano 14 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 /Wiek:15 Ranga:lem/supreme Konto:od 5lat Ilość godzin w CS:GO:ponad 3000h Link do steam:masz mnie w znaj na steam https://steamcommunity.com/id/kinderking4/(jestem bardziej weekendowym graczem) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 18 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Można zamknąć w sumie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi