Skocz do zawartości

[Przyjęta]skarga na Doxe_

Udostępnij

Zi3LonY

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Zi3LonY
Nick oskarżonego: @Doxei [TeamCandys]Rarytasek
Opis sytuacji:brak kultury na serwerze 
Serwer: cs 1.6 dr v1
Dowody: logi
http/733166.node34.pukawka.pl/hltv-2009222341-deathrun_short2-1600810860-1600812120.zip
http://733166.node34.pukawka.pl/hltv-2009230002-deathrun_3sixty_beta4-1600812120-1600813320.zip

@Zi3LonY Yyy, jak mnie dziś nie było na serwerze wariacie więc nie wiem, albo chciałeś napisać skarge i dopisać mnie od tak, abym nie miał szans w podaniu na adma albo nie wiem o co ci chodzi ;)

Godzinę temu, Doxe napisał:

@Zi3LonY Yyy, jak mnie dziś nie było na serwerze wariacie więc nie wiem, albo chciałeś napisać skarge i dopisać mnie od tak, abym nie miał szans w podaniu na adma albo nie wiem o co ci chodzi ;)

Chciałbym dodać (jak można jakiś mod aby dodał to złączył)

Napisałeś na mnie skargę, że złamałem regulamin tzn obrażanie etc. Okej przyznaje się do tego, przyjmę każdą kare na klatę, lecz to ty sprowokowałeś mnie, jaki innych graczy (nie tylko ja cię obrażałem) poprzez fakt że to ty pierwszy złamałeś regulamin, i to nie jedno krotnie, ponieważ to ty grałeś nie fair w stosunku do innych gdyż - "Specjalne nie zabijanie swojego kolegi w przeciwnym zespole - Ban od 1 godziny do 1 dnia" - Prowokowanie innych przez "es" czy tego typu słowa też nie były dobre z twojej strony, więc to ty zakręciłeś tą karuzele która spadła na ciebie, i jak to mówią popłakałeś się pisząc skargę. Więc jedynie komu możesz mieć żal to sam do siebie. Ale nie mnie oceniać. Pozdrawiam i życzę miłego wieczorku.

Edytowane przez Doxe
  • Haha! 1

Łącze dwa posty w jeden 

Przez RuteK,

Nie ogarniasz,nie znasz regulaminu,wyzywasz,notorycznie przeklinasz i chcesz zostac adminem ? o poznej porze nie ma dzieci to mozesz se robic co chcesz ? "nie tylko ja cię obrażałem" czytaj ze zrozumieniem Nick oskarżonego: @Doxe i [TeamCandys]Rarytasek napisalem raz lub 2 razy es to pewnie perm XDDDDDD "Specjalne nie zabijanie swojego kolegi w przeciwnym zespole - Ban od 1 godziny do 1 dnia" to nie ten regulamin powodzenia w adminowaniu 🖕

skarga 1.png

skarga 2.png

skarga 3.png

skarga 4.png

skarga 5.png

18 minut temu, Zi3LonY napisał:

Nie ogarniasz,nie znasz regulaminu,wyzywasz,notorycznie przeklinasz i chcesz zostac adminem ? o poznej porze nie ma dzieci to mozesz se robic co chcesz ? "nie tylko ja cię obrażałem" czytaj ze zrozumieniem Nick oskarżonego: @Doxe i [TeamCandys]Rarytasek napisalem raz lub 2 razy es to pewnie perm XDDDDDD "Specjalne nie zabijanie swojego kolegi w przeciwnym zespole - Ban od 1 godziny do 1 dnia" to nie ten regulamin powodzenia w adminowaniu 🖕

skarga 1.png

skarga 2.png

skarga 3.png

skarga 4.png

skarga 5.png

Ten co pokazuje prywatne rozmowy, sama nazwa wskazuje "prywatne" do tego: Masz jakiś zal czy coś? Że stwierdziłem fakty które są opisane na samej prawdzie? Czy jak, bo nie rozumiem, zobaczyłeś że napisałem podanie na adma, więc postanowiłeś utrudnić mi to, poprzez napisanie skargi, sam się nie dostałeś czy coś? Trzy osoby mogą potwierdzić że wykonywałeś czynności nie stosowne do regulaminu, i piszesz skargę na osobę która złamała przez twoją prowokacje? Byku nie ten etap życia, to nie działa w jedną stronę, przyznaję się do wyzwisk, miałem zły dzień, byłem w stanie nietrzeźwy, mógłbym wypisywać wiele rzeczy, lecz nie na tym rzecz polega, niektóre rzeczy robimy chaotycznie przez które później ponosimy konsekwencje, ale żeby spinać się o jakieś wyzwiska które to ty zacząłeś psując innym rozgrywkę to sorry, ale bardzo nie fair z twojej strony, no ale cóż, widocznie nie zrozumiesz. Tak jak napisałem, przyznaję się do popełnionego mi czynu, przyjmę każdą kare. Ale jestem człowiekiem, mam prawo wyrazić swoje zdanie swoimi słowami, a to że ty sprowokowałeś nas bo nie tylko ja cię obraziłem. To widocznie coś z tobą nie tak, spinasz o jakieś wyzwiska, gdy gra najwięcej po 7 osób, poprzez fakt że spinasz o takie coś, to ludzie przestaną grać bo nie ma żadnego luzu, inni podchodzą do tego ze śmiechem, widocznie ty jesteś bardzo poważnym człowiekiem - szanuje. Pozdrawiam i strzałka.

Edytowane przez Doxe
  • Haha! 1

ty rozumiesz ze czytasz regulamin CS GO a wszystko sie dzialo na CS 1.6 ? co bylo nie fair skoro nie potrafisz zrozumiec ze ty zlamales regulamin a ja nie nic zlego nie zrobilem ? jak mnie denerwujesz i wypisujesz glupoty to wyslalem wiadomosci prywatne po to aby kazdy sie dowiedzial jak dobrym bylbys adminem skarge napisalem poniewaz nie potrafisz sie zachowac a chcesz zostac adminem proste dla mnie to jest smieszne zacytuj kiedy cie sprowokowalem

Edytowane przez Zi3LonY

Skoro byłem przy całej sytuacji to wyjaśnię parę rzeczy - jedyną osobą która to rozpoczęła to ty i nikt inny + to wy zwyzywaliście i nie zachowaliście kultury.

Zi3LonY : nie kamp
Zi3LonY : oke?
5. Zakaz dłuższego przebywania/kampienia przy teleportach/wejściach na teren TT. (Było to skierowane do gracza o nicku Rarytasek który czekał parę s, aż się pokaże)

Doxe_ : dobra, ale wbiliscie nie mowcie jak mamy grac, jesli wam sie nie podoba mozecie wyjsc
Doxe_ : a nie spinacie sie

Zi3LonY : chlopie
Zi3LonY : cos ci sie nie podoba
Zi3LonY : to ty wyjdz
Zi3LonY : jest regulamin
Zi3LonY : to go nie lamiesz
Zi3LonY : nie rozumiesz czegos ?
Zi3LonY : chyba ze nie umiesz czytac i nie znasz regulaminu

Po zabiciu was kilka razy napisałeś takie coś :

Doxe_ : wiecie ze sami lamiecie regulamin?
Doxe_ : p*zdy
1.Nakazuje się TT bronić terenu TT, czyli zabijać wszystkich CT wchodzących na teren TT. Jeśli TT nie chce tego robić, musi dać się zabić a nie przedłużać. (Nigdzie nie pisze, że CT nie może zabijać TT)

Po wytłumaczeniu wam, że nie złamaliśmy żadnego pkt w regulaminie, odpaliliście się, jedynym moim błędem było danie wam paru ostrzeżeń a nie jednego.
5. Zakaz nadmiernego spamowania, przeklinania.
6. Zakaz obrażania, wyśmiewania innych graczy i grup społecznych.

Wszystkie przekleństwa/wyzwiska podczas trwania 2map :
*DEAD* Doxe_ : bo z*jebal dla matki hajs
*DEAD* Doxe_ : na swoje w*pierdalaj a nie z rodzicami zyjesz
*DEAD* Doxe_ : bedzie ise dawal p*zda
*DEAD* Doxe_ : i po ch*j afczysz?
*DEAD* [TeamCandys]Rarytasek : no r*j tam
*DEAD* [TeamCandys]Rarytasek : wyj*bane mam w to w sumie
*DEAD* [TeamCandys]Rarytasek : Smutne ze jestes taki zjeb*ny
[TeamCandys]Rarytasek : jeb*c
Doxe_ : ale zamknij p*zde bocie
Doxe_ :kto pierwszy bedzie spi*rdalal
Zi3LonY : a co bedziesz spi*rdalac ?
Zi3LonY : idz k*rwa do szkoly pls
[TeamCandys]Rarytasek : p*zdy i tyle
Doxe_ : dobra m*rde zamknij juz
[TeamCandys]Rarytasek : zamknij m*rde

Kary : 
Doxe_ : 3h - Obraza/brak kultury 
[TeamCandys]Rarytasek : 1h - Obraza/brak kultury
Zi3LonY : Ostrzeżenie - nie odpowiadaj takimi samymi/podobnymi słowami bo następnym razem będzie ban za kulturę + nie używaj słowa es jak kogoś zabijesz, bo dużo ludzi bierze to za prowokacje.

@ Admin 1.6 DRv1 Jak Rarytasek będzie na serwie dajcie mu bana na  1h, a Doxe_ sam nadam

Skargę przyjmuje i zamykam.

Skarga została przyjęta.
  • Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności