WalterTheDog Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Nick: WalterTheDog ArenaSkilla.pl Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać Admina?: Gram tu od 2 lat. i chciałbym pomóc serwerowi np. Banować graczy, którzy łamią regulami, kamperów, itd. i bardzo zależy mi na tym, aby pomagać użytkownikom (szególnie nowym). Na serwerze rozmawiam dużo z graczami. Doświadczenie moje jako administrator: Ogarniam. Znam komendy Itp. byłem adminem na różnych serwerach. Ile gram w Cs? Gram ok 3 lata mam 385, dlatego że grałem na innych kontach matchmaking'i i itp. Godziny grania na serwerze? 16-19 20 - 22 Znajomość SM: 4/10 Link do moje konta Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199061708918/ Mikrofon: Tak Mutacja: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Zły dział i brak linku GT. Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi