Dixit1337 Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 (edytowane) Nick: Dixit Imię: Karol Wiek: 14 Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?:Chciałbym spróbować podjąć wyzwanie na stażu jako "UBT" i wspomóc nasze forum jak i adminów przy rozpisywaniu demek i tym podobne.Przeczytałem wszystkie regulaminy serwerów i taryfikator banów. Doświadczenie w ocenianiu demek: Od niedawna zacząłem oglądać demka i oceniać i daje mi to dużo frajdy. Jak długo gram w CS:GO?: z 4 lata Ile czasu poświęcam forum dziennie: Przeważnie wchodzę na forum co jakieś 30-40 minut by zobaczyć co się dzieję na forum. (od godziny 15:40 do 21:00) Znajomość SM: 4/10 Link do profilu steam: >KLIK< Kontakt: Steam, Forum, Discord (Dixit#0380) Edytowane 20 Września 2020 przez Dixit1337 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Aplikant musi mieć co najmniej 15 skończonych lat. Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi