bartaz 1864 Napisano 19 Września 2020 Nick: bartaz Imię: Bartosz Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: Chciałbym uzyskać tę rangę, ponieważ utrzymuję dobre relację z każdym użytkownikiem forum, jestem osobą spokojną oraz ogarniętą. Staram się aktywnie uczestniczyć w życiu forum, jestem aktywnym członkiem sieci. Doświadczenie w moderowaniu: Nigdy nie posiadałem rangi Moderatora. Ile czasu poświęcam forum dziennie: Dosyć sporo. Coś o sobie: Nazywam się Bartosz, znacie mnie pod pseudonimem bartaz. W wolnym czasie lubię spędzać czas na świeżym powietrzu oraz grać w gry. Na Arenę trafiłem podczas szukania serwera jailbreak w grze counter strike 1.6, konto na forum założyłem 16 listopada 2019 roku. Jestem osobą przyjaźnie nastawioną do wszystkich. Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Pełniłem kilka razy funkcję admina oraz przez jakiś czas udzielałem się w dziale redakcji. Kontakt: Steam oraz forum. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NiceOne 569 Napisano 19 Września 2020 (edytowane) szczerze to jestem zdziwiony że dopiero teraz próbujesz swoich sił na tą rangę +dużo się udzielasz +posiadasz neutralny charakter, nie wplątujesz się w kłótnie +sporo zrobiłeś w dziale redakcyjnym +bardzo ogarnięty jak na swój wiek, jako admin również taki był więc i z modkiem będzie git co do doświadczenia, silnik jest na tyle dobrze zrobiony że wszystko jest widoczne czarno na białym więc problemów z ogarnięciem byś na pewno nie miał zdecydowanie na tak Edytowane 19 Września 2020 przez NiceOne 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natural 447 Napisano 19 Września 2020 Tak +staż Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SK4N3R 2418 Napisano 20 Września 2020 Otwieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fallan 67 Napisano 20 Września 2020 Tak -staż -ogarniety Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drix 723 Napisano 20 Września 2020 Tak +spokojny chłopak +aktywny bardzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Terminator 493 Napisano 20 Września 2020 +aktywność tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RuteK 1990 Napisano 20 Września 2020 +spokojny, opanowany chłopak +przyszedł chwilę po mnie, także jest już z nami wystarczająco długo +bardzo aktywny na forum +pomaga w pracy moderatorom (większość zgłoszeń od niego i raczej wszystkie poprawne) mały minus wiek to tylko liczba Jak dla mnie najlepszy kandydat z obecnych 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xzy 108 Napisano 20 Września 2020 Na Tak +Staż +Aktywność +dużo się udzielasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karczmi 709 Napisano 20 Września 2020 Tak +Ogarnięty +Aktywny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gacek_Wacek 63 Napisano 20 Września 2020 Na tak +ogarnięty jak na swój wiek +staż na arenie + aktywność Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrownBrut 312 Napisano 20 Września 2020 Tak +Staż +Aktywność Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spanko 1160 Napisano 20 Września 2020 + zachowanie na forum (nie ma z tobą problemów) - wiek i to jest największy mankament u ciebie tak samo jak i u Cioska - częste przechodzenie z zajęcia na kolejne przez co jest to słabe z perspektywy czasu. + czas na forum który spędzasz co pokazuje że będzie wszystko zrobione w chwilę. - krótkie podanie mało o sobie w nim mówisz. + wiem jak pomagałeś mi na AWP z propozycjami (na grupie/pw) Wybacz niestety moim wyborem z waszej 3 jest Ciosek. Na NIE 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RaCzeQ 88 Napisano 20 Września 2020 Na tak + Straż + Aktywność Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rajek1910 238 Napisano 21 Września 2020 Najlepszy kandydat +wiek +staż +zachowanie na forum Na Tak 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aqua 50 Napisano 21 Września 2020 Niestety, dla mnie osobiście Ciosek jest lepszym kandydatem, nie przekonuje mnie Twoje częste zmienianie kolorków na forum. Jestem na nie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
72u 41 Napisano 21 Września 2020 Moim Zdaniem Fajnie, że próbujesz swoich sił i nie warto cię odrzucać na bok lecz dać ci szansę + zachowanie na forum + wiek + pomocny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
empi 389 Napisano 21 Września 2020 (edytowane) Jestem skłonny być na tak, ponieważ moim zdaniem jesteś na równi jako kandydat na Moderatora wraz z @ Ciosek, ale jeżeli miałbym wybierać, to brałbym właśnie @ bartaz, lecz mimo wszystko także przyjąłbym podanie na okres próbny i można byłoby zobaczyć kto z Was bardziej się nadaje, ale to tylko mój pogląd i pewnie tak nie będzie, ale mniejsza o to. Masz swoje pewne wady i zalety, które tutaj przytoczę. Na Twoją korzyść przemawia na pewno to, że jesteś bardzo ogarnięty jak na młody wiek, wielokrotnie rozmawiałem z Tobą na różnorakie tematy związane z serwerem Jailbreak, na którym obecnie piastuje stanowisko Major Admina, pisałeś propozycje, angażowałeś się i niektóre Twoje pomysły przeszły, więc to na pewno jest mocna strona. Aktywność na forum też masz bardzo dobrą, nawet jedną z najwyższych, jeżeli chodzi o poszczególnych użytkowników, ale na pewną niekorzyść działa na pewno to, że masz mniejsze zaangażowanie w forum, niż @ Ciosek. Oczywiście chodzi mi o dział związany z redakcją, czy zgłaszanie cheaterów, co u pierwszego kandydata jest dość widoczne, ale jeżeli @ RuteKmówi o tym, że zgłaszasz poszczególne posty za łamanie regulaminu i większość raportów się zgadza, to masz u mnie za to bardzo dużego plusa i tak samo u Was zaangażowanie w poszczególne rzeczy w miarę się równoważy, lecz i tak widzę bardziej aktywność pierwszego kandydata w życiu forum, ale to są minimalne różnice. Na pewno plusem jest to, że wywiązujesz się z obowiązków i ilość rezygnacji, a także nieobecności jest zdecydowanie mniejsza, niż w przypadku @ Ciosek. Odnośnie redakcji pamiętam, że coś tam robiłeś, ale w ostatnich miesiącach lekko odpuściłeś z pewnymi rzeczami. Z jednej strony rozumiem, że nie chcesz się narzucać, ale z drugiej to też pewien minus, ponieważ skoro zacząłeś się w coś angażować, to powinieneś to robić dalej, chociaż w minimalnych ilościach, ale przez ostatnie tygodnie nie było widać żadnego tematu w dziale redakcji z Twojej strony. Podanie jest tragiczne jak na rangę, którą startujesz oraz masz mniejsze zasługi dla forum, niż @ Ciosek, lecz w Tobie pokładam nadzieje, że godnie zastąpisz @ PiKena tym stanowisku. Podsumowując daje głos na tak, ponieważ masz dużo plusów, ale i tak są pewne minusy, dodatkowo jak na wasz staż na forum w porównaniu z @ Ciosekjesteś krócej, ale miażdżysz go aktywnością, nie wnikam w to w jaki sposób ją nabijasz. Powodzenia! Edytowane 21 Września 2020 przez empi 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xBonio 1722 Napisano 24 Września 2020 Aplikant został przyjęty na stanowisko. 2 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach