Brizo 1373 Napisano 18 Września 2020 Nick: BrizoImię: Jakub Wiek: 16Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: Jestem zdania, że warto się podejmować nowych wyzwań. Jako m@ poznałem większość funkcji moderacyjnych. Jestem na AS od 2017 roku, chodź przez cały 2019 roku byłem nieobecny i konto na nowym forum mam zarejestrowane ponad pół roku temu.Doświadczenie w moderowaniu: Jako moderator forum to mam dość znikome doświadczenie.Ile czasu poświęcam forum dziennie: 2/3 godzinki dziennie. Coś o sobie: Mam na imię Jakub, pochodzę z Lublina. Zawsze staram się być przyjazny dla innych oraz wyciągać do nich pomocną dłoń. Najbardziej lubię spędzać czas ze znajomymi oraz przed komputerem. Dużą satysfakcję sprawia mi uśmiech na twarzach innych osób i często staram się je rozbawiać. Interesuję się szeroko pojętą informatyką, polityką i sportem w którym największą frajdę sprawiają mi sporty walki. Kiedyś 5-7 lat grałem w piłkę nożną, lecz z biegiem czasu straciłem do tego zapał. Od najmłodszych lat uwielbiałem grać w gry, na początku zdecydowanie wybierałem konsolę, lecz od kilku ładnych lat do gier używam tylko komputera. Co zrobiłeś dla ArenySkilla: 4x Admin, M@ RT#2, M@ DRv2, ACT, kiedyś również aktywnie pomagałem w dziale redakcji.Kontakt: TS3, discord, forum, steam 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
T0M3K 501 Napisano 18 Września 2020 + Doświadczenie na serwerach +Wiek +Chęć pomocy również na forum *Mam nadzieję, że ci się uda* 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NiceOne 569 Napisano 19 Września 2020 +Kuba +ogarnięty +przyjazny +długo jest z nami pefka że tak 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karczmi 709 Napisano 19 Września 2020 Nie -Wiek -Aktywność na forum 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PABIXON 44 Napisano 19 Września 2020 +Ogar +doświadczenie +bardzo przyjazny chłopak +Jeśli trzeba to jest poważny 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mistrzunio5 194 Napisano 19 Września 2020 ns tak milly pomocny 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Byali 14 Napisano 19 Września 2020 na tak +aktywnosc +kubus zawsze pomocny +doswiadczenie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drix 723 Napisano 19 Września 2020 Ta +dobrze sprawował się jako m@ + muszę go zawsze kierować na mm 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tamer 421 Napisano 19 Września 2020 Tak +Kozak chłop +Był git m@ +Staż 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fallan 67 Napisano 19 Września 2020 Tak +doświadczenie +wiek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darylek 7 Napisano 19 Września 2020 tak + doświadczenie +staż +pomocny 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maniek 17 Napisano 19 Września 2020 Jednak na tak +wiek +do 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adiboo91 108 Napisano 19 Września 2020 Tak +ogar +miły +wiek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natural 447 Napisano 19 Września 2020 W sumie jedyny kandydat który może być przyjęty +staż 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mathy 154 Napisano 19 Września 2020 Tak +Aktywność +Staż +Ogarnięty 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matysiak 637 Napisano 20 Września 2020 W dniu 19.09.2020 o 11:24, Drix napisał: +dobrze sprawował się jako m@ Plusy i Minusy +Ogarnięty +Dosyć doświadczony +Posiadał rangi, których nie posiada przeciętny użytkownik No ale z tymi rangami to słabo wyszło, co xD? -Twoja drama z rangami, które trzymałeś tylko pod kolorek, i przy pierwszej lepszej okazji na lepszą rangę zrezygnowałeś z rang Spoiler Spoiler Spoiler Niestety, 21 lipca twoje podanie zostało odrzucone, a ty tak jakby zniknąłeś z areny Spoiler -Twoja nabijanie postów, w pewnym czasie potrafiłeś pisać coś typu spamienie pod "Pytaniem dnia" odpowiedzi "W SUMIE NIE WIEM" -No i w ostatnim czasie, w mojej opinii jesteś prawie wcale nieaktywny... Niestety, jestem na Nie. Po akcji z m@ i ACT nie mogę ci dać na tak, bo i tak nie widzę u ciebie progresu :v. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xBonio 1722 Napisano 20 Września 2020 Aplikacja została odrzucona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach