SchMidT 1024 Napisano 18 Września 2020 Nick: SchMidTImię: MaciejWiek: Zaraz 18Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: Chciałbym otrzymać rangę moderatora, by wspomóc obecnych zielonych w wykonywaniu obowiązków na forum. Nie ukrywam zależy mi na tej randze wnioskując, że aplikuje już na nią kolejny raz, nie chce jej zaniedbać jak uczyniłem to kiedyś. Myślę, że każdemu należy się przysłowiowa druga szansa.Doświadczenie w moderowaniu: Silnik IPS, MYBB jak i PHPBB.Ile czasu poświęcam forum dziennie: Wchodzę na forum kilka-kilkanaście razy dziennie by sprawdzać aktualności.Coś o sobie: Jestem Maciek, za niespełna 3 tygodnie minie mi 18 wiosen. Ostatnio zacząłem się interesować meczami piłki nożnej a dokładniej meczami lokalnej drużyny, a tak to jak jest pogoda to lubię wyskoczyć sobie na rower. Jestem bezkonfliktowy, staram się aby wszystkie kłótnie rozwiązać pokojowo. Potrafię też dogadywać się z ludźmi.Co zrobiłeś dla ArenySkilla: M@ surf tier oraz DRv2, w pózniejszym okresie H@ 5vs5, Moderator forum, Global Admin, O@ JB 1.6, AntiCheat Team.Kontakt: Steam Discord (SchMidT #7777) bądź TeamSpeak. 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciosek 2011 Napisano 18 Września 2020 (edytowane) Na nie -Szybko Ci się nudzą rangi Edytowane 18 Września 2020 przez Ciosek 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kopek 379 Napisano 18 Września 2020 na nie - szybko rmagi ci się nudzq 3 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Domcia 718 Napisano 18 Września 2020 Wiadomo,że tak ^>^ +wiek +doświadczenie +^>^ +pomocny 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Terminator 493 Napisano 18 Września 2020 +Doświadczenie +wiek Tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drix 723 Napisano 18 Września 2020 ta +doswiadczenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rajek1910 238 Napisano 18 Września 2020 +wiek +staż +aktywność na forum Na Tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KamyK 298 Napisano 18 Września 2020 (edytowane) na tak +staz +wiek +jedyny kandydant ktorego kojarze xD a no i mial dostac moda jak ogarnie jb es Edytowane 18 Września 2020 przez KamyK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mistrzunio5 194 Napisano 18 Września 2020 Na tak Przyjacielowi zawsze Pomocny Miły Aktywny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NiceOne 569 Napisano 18 Września 2020 36 minut temu, SchMidT napisał: Nie ukrywam zależy mi na tej randze wnioskując, że aplikuje już na nią kolejny raz, nie chce jej zaniedbać jak uczyniłem to kiedyś. daj szansę nowym osobom, jak nie podanie na moda to na ubt, jak nie na ubt to na moda - no we zrób poprawkę że zależy Ci na rangach a nie randze na Nie -oblewa obowiązki 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karczmi 709 Napisano 18 Września 2020 Tak +Wiek +Doświadczenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomgra 225 Napisano 18 Września 2020 Osoba aktywna, bezkonfliktowa. Można pogadać, jest przyjazny, nie docina się. Ma też doświadczenie i staż na Arenie. Jak dla mnie osoba idealna do rangi Moderatora. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MondejDSGN 316 Napisano 18 Września 2020 Na tak - Miły -doświadczony Ludzie piszą że szybko ci się rangi znudzą ale ja myślę że się zmieniłemś :3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matysiak 637 Napisano 18 Września 2020 Nie no kurczak, totalnie złe podejście. -Nie dałeś argumentów przekonujących kogokolwiek, abyś mógł prosperować po raz kolejny na rangę moda. -Podanie wygląda tragicznie -"Tonący rangi się łapie". -Znowu skończy się na milionie rang. +Staż +Doświadczenie Niestety, jestem na nie. W mojej opinii nawet się nie postarałeś. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
raveN 1292 Napisano 18 Września 2020 (edytowane) Legendy mówią, że SchMidT kiedyś podania na moda nie złoży + Reszta obecnych kandydatów się zupełnie nie nadaje. + Wiek I guess. - Trochę minusów ale kto by się tam przejmował. Na tak, bo obecną konkurencję to bije na głowę, ofc @ raViiemu zamknęli podanie, gg. Edytowane 18 Września 2020 przez raveN 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelu 328 Napisano 18 Września 2020 +doświadczenie +wiek +spoko mordka Tak ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
T0M3K 501 Napisano 19 Września 2020 +Doświadczenie +Staż Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spanko 1160 Napisano 19 Września 2020 (edytowane) Cytat Moje zdanie jest niezmienne- w dalszym ciągu uważam, że Schmidt nie powinien pełnić żadnej ważniejszej funkcji na naszej sieci. Podejmuje się wielu zadań, lecz nie realizuje ich w odpowiedni sposób. Jest mało aktywny, co nawet osoby z innej sieci mu zarzucają. Zamiast patrzeć na doświadczenie, patrzyłbym raczej na efektywność Jest to wypowiedź @ SK4N3R którą popieram w 100% na dodatek znów rzucasz się na rangi jak pies na kości NIE (skopiowałem se z UBT) @ raveNlegenda mówi że kiedyś może mi przyjmą podanie na moda Edytowane 19 Września 2020 przez raVii 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechu 113 Napisano 19 Września 2020 na tak +staż +wiek +znam gracza jest miły, kulturalny i pomocny Każdy zasługuje na drugą szansę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adiboo91 108 Napisano 19 Września 2020 Na nie -olewa obowiązki rzucasz się na rangi jak reksio na szynkę. Taka prawda :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natural 447 Napisano 19 Września 2020 Tak +staż ale i tak benio pewnie odrzuci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B0SSM4N 250 Napisano 20 Września 2020 Tak: +aktywność +doświadczenie +pomocny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maniek 17 Napisano 20 Września 2020 Tak: +wiek +doświadczenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fallan 67 Napisano 20 Września 2020 Na nie -rangi ci się nudzą -rzucasz się na każdą range Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
72u 41 Napisano 20 Września 2020 Na TAK +Szmit a nie Schmidt +Miły +Pomocny +Doświadczenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach