Pepcok0123 Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Witam dostałem blokade na pisanie przez wulgarny język może i slusznie ale jak miałem nie wyzywać gdy jakiś Adam dwie rundy z rzędu po prostu mnie szukał i zabijał a w kolejnych rundach jakiś Meko wydawał polecenia której plątaniny sam już nie ogarniał i zabijał tych który polecenia wykonywali dobrze a admin który zablokował mi czat na serwerze totalnie nie regował na nic, serwer jest zamknięty totalnie dla jednej grupy osób których nie obowiązuje regulamin a nowi gracze są traktowani z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Zastosuj się do wzoru podanego w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi