djpikoo Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 link moj - https://steamcommunity.com/profiles/76561199056895429/ link oskarzonego- nie posiadam (ucieczka) nick czupss (cos podobnego) opis - 3 specialne 3fk, wyzywiska dowody - jb_undertale_v1c 14:22 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czups Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Po 1 dajesz zabawe narysuj czupsa w ten sposób mnie prowokujesz. Po 2 hotshark rysuje obrazek obrażający mnie Po 3 prowokujecie mnie CIĄGLEEEEE. Gdy byłem wardenem na undertale blokowałeś mi przycisk do otworzenia celi bo nie moge otwórzyc komendą "!o" I tyle do widzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Djpiko - obraza, prowokacje - 240 min [mute] hotshark - prowokacja - 30 min [mute] czups - obraza - 60 min [mute] Djpiko - przeszkadzanie w prowadzeniu - 90 min [ctban] czups - 3 specjalne fk - 480 min [ctban] @ Moderator @ Początkujący Moderatorzamknijcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi