Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga Fallan

Udostępnij

FL3RM4N

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze): steamcommunity.com/id/SPKdzik/

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) - 

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę): Fallan
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana): Admin nie zna podstawowych komend admina, nie rozróżnia knebla od wyciszenia, banuje kiedy mu coś nie pasuje, 4 moich ziomków faceita dostali juz od niego perma tylko dlatego ze mieli 0lvl steam i zadnych odznak na steam, połowa serwera ma z niego beke bo banuje czyste osoby bezpodstawnie, nie rozróżnia skilla od czitów. Moim zdaniem nawet przy szybkiej rekrutacji admin powinien miec chociaż podstawowe pojęcie o komendach admina, skillu graczy i stosowac się do regulaminu a nie dawać muty, bany i kicki kiedy, jak i na ile mu się chce. Dzisiaj najpierw dostałem muta za pytanie czy zna juz komendy na banowanie i wyciszanie graczy, czy mu podać a później dostałem perm bana (którego później zmienił na 30min) bo zapytałem wysmiałem go że zbanował kolejnego czystego gracza i czy już się nauczył podstawowych komend z sm. Prosze o nie wypowiadanie się tych Jaśków z chat boxa z którymi fallan się zakumplował ;)
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) only Mirage
Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV); wszystko jest na demkach serwerowych nie chce mi się szukać

Edytowane przez SPKdzik
dopisanie waznych słówek ;)
  • Smutne. 1
  • Haha! 1

8 minut temu, SPKdzik napisał:

Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV); wszystko jest na demkach serwerowych nie chce mi się szukać

Nie podałeś ŻADNYCH dowodów, nikt nie będzie przeglądał każdego demka tylko dlatego, że ty ich nie podałeś, co jest twoim obowiązkiem jeżeli piszesz skargę.

§8. Skargi bez jakichkolwiek dowodów zostają zamykane

Skarga została odrzucona.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności