Dzidson Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Nick:(Na jakim grasz na serwerze) Dzidson, CS 1.6 JB Nick admina:(od którego dostałeś bana) BrownBrunt, nie jestem pewien czy tak się pisze. Długość bana:(Czas bana) Perm Data i godzina:(dostania bana) 15:45 Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) CS 1.6 JB Powód bana:(podany przez admina) AB Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) Nie wiem, dopiero co wszedłem i dostałem bana Powód Odwołania: Niby grałem na AB jednakże nic takiego nie robiłem, dostałem bana na 24 h i teraz wchodzę a słyszę że grałem, Mam CS na steam https://steamcommunity.com/id/dzidekdzid/, sprawdzie na GT czy taki gość z tym steam wbił, albo właściciel niech zobaczy IP, Jeżeli BrownBrunt nie posiada żadnych dowodów w postaci nagrania czy jakikolwiek logów, a takich na pewno nie posiada bo nie grałem, proszę o odbanowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidson Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mathy Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 (edytowane) Nie ma żadnych dowodów, że to on wszedł na tym nicku dlatego, że HLTV nie nagrywa głosu, a steamid i IP jest inne, więc gracz dostaje UB W dniu 13.08.2020 o 15:51, Dzidson napisał: sprawdzie na GT czy taki gość z tym steam wbił, albo właściciel niech zobaczy IP, Tak tylko dodam od siebie: Masz zmienne IP więc nikt by nie miał jak sprawdzić czy to byłeś rzeczywiście ty czy też nie@ Admin 1.6 JBJak gracze wyzywają/odpalają bindy itp przez mikrofon to wpiszcie record nazwa_demka w konsoli i go nagrajcie,żebyście mieli jakiś dowód, bo jak wspomniałem u góry HLTV głosu nie nagrywa. Można zamknąć@ Moderator@ Początkujący Moderator Edytowane 15 Sierpnia 2020 przez Mathy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Odwołanie od bana zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi