MonsterTalent Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Nick: MonsterWiek: 15Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Jak zazwyczaj gram to są tu dzieci które wyzywają i mówią bez mutacji i chciałbym pomóc drugiemu adminowi który gra w tych samych godzinach co ja.Doświadczenie w adminowaniu: Nie mam Jak długo gram w CS:GO?: 1495 godzin W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 9-15Link GT: https://www.gametracker.com/player/Monster/185.30.124.110:30016/Znajomość SM: 3/10Link do profilu Steam: steamcommunity.com/id/dziadekbobMikrofon: tak Mutacja głosu: takCzy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 (edytowane) §5.5. Aplikant musi aktywnie grać na serwerze. §5.2. Aplikant musi przegrać na Serwerze minimum 24 godziny lub mieć co najmniej 40 postów na Forum. Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Edytowane 7 Sierpnia 2020 przez RuteK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi