Skocz do zawartości

[Rozwiązane] odwolanie

Udostępnij

6archonek9

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:archonek-.
Nick admina:.
Długość bana:perm
Data i godzina:teraz

Serwer:jb
Powód bana:SGS HACK
Mapa:nwm

Chodzi o ten temat, niech ktoś normalny to rozwiąże, gracz podał rozpiski a UBT nawet nie podał rozpisek gdzie jestem spalony, bardzo proszę żeby ocenił to ktoś kto choć raz grał na jb i wie jak prosto wykonywać strefy.

Bo to jakiś cyrk.

+Banujecie mnie za czita który już dawno miał detekcję?? Zanim zbanujecie na jakikolwiek czit poczytajcie chociaż troche o tym czicie flatcheat - To ten cheat za którego podobno dostałem bana, polecam się zagłębić w temat. 

Zależy mi żebym po odpowiedzi UBT, miał prawo odpowiedzieć, a nie odrazu do ZBANOWANYCH przenosicie. Pozdrawiam

I nie wiem jak można wierzyć w takie rzeczy, które są odrazu wykrywalne przez system VAC, jakiś obłęd.

Edytowane przez 6archonek9
  • Lubię to! 1
  • Haha! 2

Każdego czita da sie obejść, każdy system da sie obejść, wszystko da sie skonfigurować. Jestem tego żywym przykładem, którego jeszcze nie widziałeś. Bedziesz pisał swoje wywody na wszystkie tematy tylko po to aby pokazać jak bardzo jesteś obeznany w tym a piszesz to w taki sposób, że aż prawie mnie przekonujesz lecz to sie nie uda, jeśli członkowie UBT maja odpowiednie kwalifikacje powinni Tobie to odrzucić a Twoi koledzy którzy ślepo wierzą w twoje farmazony maja 12lat :( 

Będziesz palił jana do skutku prawda? :nibbaWhat:

• Haha! 1

SPAM - piszesz bezcelowe posty

Przez SK4N3R,

XDJak Ty chcesz obejść czita gdzie jest już dawno jest wykrywalny XD, jedyne co można zrobić to zrobić kopie z zmienionymi współczynnikami, czit który jest wykrywalny po prostu nie obejdziesz. Ale już wspominałem, że jesteś osłem do potęgi entej. 

13 minut temu, Vac_ToJaa napisał:

jeśli członkowie UBT maja odpowiednie kwalifikacje

No jak widać nie mają, bo nawet nie potrafią dać rozpiski gdzie się spaliłem, chociaż min 3 akcje.

A jednym wielkim farmazonem to jesteś ty i twoje wypociny;( Chcesz próbować udowodnić coś na co już jest odpowiedź w internecie więc widzimy jasno kto tu pali jana XD, 

• Haha! 1

SPAM - piszesz bezcelowe posty

Przez SK4N3R,

Jakim to trzeba być taboretem żeby wierzyć w takie rzeczy XD a tymbardziej zespół UBT. Nie ma już czegoś takiego jak czity na strafehacki, ponieważ teraz każdy może się rozpędzać, bo wszyscy mają lepsze komputery, natomiast kiedyś były takie programy jak flatcheat, ponieważ ludzie nie mogli osiągnąć sporej ilości fps więc wspomagali się tym owym czitem, ale na ten temat powinien być już dawno zamknięty. Technologia idzie do przodu, teraz nikt nie potrzebuje żadnych strafehackow XD czy gshackow jak to kolega wspomniał, teraz każdy ma lepsze komputery gdzie bez problemowo każdy może osiągnąć 1000+fps nawet w komputerze, a o to dowód: https://www.youtube.com/watch?v=bSSrh380kBs Wystarczy jakiś gtx 1060 i już ma się wystarczająca ilość fpsów. Oczywiscie mowimy o 1.6. Myślę, że sprostowałem w kółko ciągnący się temat flatcheat, mam nadzieję, że oceni to demko jakiś porządniejszy użytkownik UBT, gdzie poda chociaż rozpiski. Ale według mnie temat powinien pójść do kosza a gracz archonek powinien otrzymać UB. Ponieważ NIKT nie potrzebuje się wspomagać jakimiś programami z racji lepszych komputerów. Nie jesteśmy w czasach 2010-2015. Pozdrawiam

• Lubię to! 1

z miłą chęcią wezmę się za ten temacik, więc sobie rozpiszmy to i owo i podsumujmy parę ciekawych momentów

pierwsza sprawa: 

20 godzin temu, 6archonek9 napisał:

Chodzi o ten temat, niech ktoś normalny to rozwiąże, gracz podał rozpiski a UBT nawet nie podał rozpisek gdzie jestem spalony, bardzo proszę żeby ocenił to ktoś kto choć raz grał na jb i wie jak prosto wykonywać strefy.

Bo to jakiś cyrk.

od razu kek za to a zwłaszcza za to:

20 godzin temu, 6archonek9 napisał:

bardzo proszę żeby ocenił to ktoś kto choć raz grał na jb i wie jak prosto wykonywać strefy.

prosisz o rozpiskę osobę która "chciaż raz" grała na serwerze JailBreak i wie jak wykonywać proste strefy? Hmm..... z tego co się orientuję to serwery JB raczej są strikte 4fun, więźniowie, strażnicy, zabawy itp itd. a nie są nastawione typowo pod "movement" czyt. duckowanie/strefy itp. 

przejdźmy może do krótkiej rozpiski demka z mapki którą otrzymałem od @ Mathy

16:24-18:11 - startujesz z respa robiąc GS'y, podkreślam GS'y oraz wykonujesz powolne ruchy A/D +myszka i się rozpędzasz. Po chwili zaczynasz robić bardzo szybkie strefy bez jakiegokolwiek Gaina i z tego co można zauważyć na demku w slowmo to synchro jest na poziomie 95-100%, strefy zbytnio czysto nie wyglądają, robisz je tylko gdy lecisz duckami na wprost lub lecisz spadochronem na wprost, w ogóle Twoje wcześniejsze zachowanie myszką w żaden sposób nie wiążę się ze strefami.

*GS - skrót od Ground Strafe, po zbindowaniu ducka (ctrl) pod scrol w dół lub górę i wykonując tą czynność robi się właśnie tak zwane GS'y

*Gain - jest to rozpiętość stref, tzn. im robimy szersze strefy tym więcej osiągamy gaina, im większym gain tym lepsze robimy strefy. 

*Synchro/Synchronizacja wykonywania stref - robiąc strefy (A/D + Myszka) tworzy nam się synchro, im bardziej regularnie i dobrze robimy tą kombinacje to otrzymujemy dobre synchro, przy wolnych strefach jest łatwo zrobić dobre synchro bo nie ma problemu z klikaniem A + myszka w lewo i D + myszka w prawo lecz gdy wykonuje się już szybkie strefy, czyli nawalnie dwoma palcami w A/D i jednocześnie wachlować myszką to już jest lekki zawód zwłaszcza jak nie ma się dużego doświadczenia, nawet przy niskim gainie

21:30-22:01 - można powiedzieć że taka sama sytuacja jak wyżej

27:34-29:00 -  ^

29:00-29:12 - i w tym momencie właściwie się spaliłeś, przez chwilę robiłeś normalne strefy które swoją drogą są do kitu a po chwili (po 29:12) zacząłeś robić znowu superanckie strefy

33:50 i już tam do końca - to samo, robisz idealne GS'y + co jakiś czas robisz zwykłe strefy a po chwili zaczynasz robić hiper szybkie strefy

podsumowując tą rozpiskę, robiąc GS'y za każdym razem nie tracisz jakiegokolwiek speeda. Raz robisz legit strefy a raz się z tymi strefami odpalasz. Movement masz do kitu, dosłownie. I że ty jeszcze się tłumaczysz że to inni nie mają doświadczenie ze strefami itp. Nawet z tym się nie kryjesz, to że tak się rozpędzasz szybko to fakt, może i masz dużo fpsów ale z pewnością nie robisz tego na czysto.

Na co mi to wygląda? Obstawiam jakieś AutoGS'y czy też AutoStrefy, na początku brałem pod uwagę hyperscrola który jest tylko w 1 modelu myszki ale jakoś nie to nie pasuję do tego, pewnie jakiś program z aliasami czy coś tego typu że na guzik możesz sobie bindować właśnie autogsy czy też strefy. Może jakaś trawka albo inny kz? Czitów jest OD GROMA do 1.6 które nie mają detekcji, po aimowe jak i hnsowe. Zwłaszcza że mamy 2020 rok i do 1.6 legity są darmowe na hackedzie czy innych stronach więc odpalić się na steamie czy nonsteamie to nie sztuka

Wypowiadam się jako osoba która przegrała na serwerach easyblock/hns/kz dobre 3 lata i jest mi raczej łatwiutko ocenić osobę spaloną od czystego gracza ;) 

Ode mnie to tyle, dla mnie jesteś spalony i permik powinien zostać. Skoro się taki upierasz że jesteś takim koksem w robieniu takich akcji to może wrzuć/nagraj jakiś handshow? 20 minut roboty a przynajmniej udowodnisz reszcie że grasz czysto, w końcu na Tobie na tym najbardziej zależy

5 minut temu, svopor1 napisał:

Ponieważ NIKT nie potrzebuje się wspomagać jakimiś programami z racji lepszych komputerów. Nie jesteśmy w czasach 2010-2015. Pozdrawiam

Króciutko do tego zdanka, owszem - mieć dużo fpsów to nie jest lada wyczyn, ale robić bardzo dobre strefy i idealne ducki to już jest sztuka ;) Nie porównuj fpsów do skilla, bo to się razem nie łączy

• Lubię to! 3

16:24-18:11 - Normalnie robie gs, później robiłem gsj, do gsj nie trzeba robić zadnych stref. 

21:30 - Dalej robiłem gsj.

29;00 - Tak tutaj robiłem gsy, prędkość była za wolna więc, zacząłem szybciej machać myszką, stąd powód dlaczego nagle przyśpieszyłem. Widać zresztą to na demku. 

33:50 - To samo co przed chwilą, uznaliście, że osiągam za szybko prędkość. Tak tylko, że jak robie szybciej strefy to bardziej pale rolke z czego wynika, że szybciej się rozpędzam. 

I to wszystko widać na demku, Jeżeli ktoś by miał wątpliwości polecam również obejrzeć kamere z trzecio-osobowej perspektywy.

I tu pragnę przypomnieć NA GSJ NIE TRZEBA ROBIĆ STREF. Sam doublejump wystarcza do osiągnięcia prędkości. 

"prosisz o rozpiskę osobę która "chciaż raz" grała na serwerze JailBreak i wie jak wykonywać proste strefy? Hmm..... z tego co się orientuję to serwery JB raczej są strikte 4fun, więźniowie, strażnicy, zabawy itp itd. a nie są nastawione typowo pod "movement" czyt. duckowanie/strefy itp. " 

I tu mnie nie zrozumiałeś, chodziło mi, że na JB łatwo robić strefy ponieważ na serwerze są poustawiane komendy np, żeby sprawnie z trampoliny się odbijać. Czyli komendy typu sv_airacelerate. Polecam wpisać na botach, jeżeli ktoś nie wie o co chodzi z komendą. 

• Haha! 1

przy okazji jeszcze coś ciekawego znalazłem, ładną historie Twojego SID'a masz na polskich jak i zagranicznych serwerach, ale wiesz z czego największa zwała? 

image.png.52044eb6e54e50ad2bb50dcfd27fde8a.png

Z tego XD

+ w spolerze dodaję parę dodatkowych ss'ów z innych sieci gdzie zostałeś zbanowany za czity 

Spoiler

image.png.3b1fee367f50cc10dd03c5869d0d3b5c.png

image.png.ad1d4a993c59eb007a6bb13b6dfda3cb.png

image.png.7f299ddb313e9ee1fb2d71f2952ee25d.png

image.thumb.png.6c8541ae30b144ddb9e54d005723f502.png

image.png.6a6ebfba4cc526ffc15fa5abdcb11aed.png

image.png.ad6cabd37a3bab8abfbd0c087e2add84.png

image.thumb.png.4b243ea292cd0c443707c72a7bf4bdae.png

image.png.ea62b7ac79baa9590c1ad721101f0afd.png

I może jeszcze powiesz że na tych i kilkunastu innych sieciach niedoświadczeni ludzie Cie zbanowali w tym antycheaty? :/ 

niezłą pajacerke swoją drogą odwalasz

Edytowane przez NiceOne
  • Lubię to! 2
  • Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności