czups Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Mapa: jb_snow_v2 server: JailBreak #1 Data i godzina 01.08.2020 godz 18.26 (runda 5) Było tak była konkurencja labirynt był bezruch do odwołania z 4 typa się nabrało i zostałem sam z "LUBIE PLACKI" on mi napisał, że mam życzenie ale to mniejsza. Jak zostałem sam Krzysiek po bierzmowaniu prowadził i powiedział, że mam życzenie. Jakiś ct'ek powiedział, że niby powinienem to przejść lecz Krzysiek powiedział, że mam życzenie i powiedział, że mam to przejść a ja nie chciałem się kłócić i poszedłem do labiryntu i ct'eki mnie zabili bo niby był bezruch i nie odwołał lecz wcześniej Krzysiek powiedział, że mam życzenie. Pozdrawiam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 §9. Skarg nie można składać za drobne błędy i przewinienia, które w Taryfikatorze Banów są krótsze niż 1 godzina. Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi