Ciosek Opublikowano 24 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/Ciosek/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198972299831 Nick oskarżonego: @ HALYNA Opis sytuacji: Admin nadużywa swoich uprawnień oraz wywiązuje się ze swoich obowiązków. Postanowiłem rozpisać dwie mapy: Train: Admin slapuje dwóch terrorystów gdy oni bronią bomby Wydaje mi się że slap pierwszego gracza był za hp, ponieważ gracz po slapie odrazu zginął Spoiler Admin slapuje drugiego terrorystę niejednokrotnie Spoiler Postanowiłem także rozpisać sobie te dwie mapy Train: 1:57 - Admin slapuje pierwszego terrorystę po czym terrorysta ginie. 2:00-2:07 - Admin slapuje drugiego terrorystę parę razy Mirage: 1:02 - Admin kickuje gracza pocieszka bez powodu. 1:10 - Halyna - "Już wyrzuciłem, wyrzuciłem" 1:10 - XtraKissless - "Czemu mi wyrzuciłeś kumpla?" 1:11 - Halyna - "No bo chciał żebym go wyrzucił" 1:34 - Halyna tłumaczy się z bezpodstawnym slapów z mapy Train. Niestety nie udało mi się zrozumieć wszystkich wypowiedzianych przez admina słow. "Slapowałem go bo dużo przeklinał" - Co ma przeklinanie do slapowania? Za przeklinanie mutujemy, gatujemy bądź ostrzegamy 1:57 - Gracz pocieszka próbuje wrócić na serwer ale zostaje wyrzucony z powodu rezerwacji slotów 2:15 - To samo co wyżej 2:25 - To samo co wyżej 2:36 - To samo co wyżej 2:53 - To samo co wyżej 3:00 - To samo co wyżej 3:29 - Admin nie wykonuje celów mapy, zamiast odbijać bombsite A skacze do okna tyłem, zrobił to 2 razy po czym został zabity. 3:34 - Gracz pocieszka wraca na serwer 3:40 - Lekasz - "Czemu ty go wywaliłeś? Halina?" 3:41 - Halyna - "Po powiedział żebym go wyrzucił to wyrzuciłem" - Nie, nic takiego nie powiedział 3:50 - Halyna - "Dobra ja idę" - Admin wchodzi na sm_ukryj po czym zaczyna pisać sobie z graczami na Y@, wyglądało mi to jako brak chęci do gry ale przy tym nabijanie aktywności, niżej zostawiam parę ssów jak admin pisze sobie na Y@ będąc na sm_ukryj. Na jednym z ssów admin także wywiązuje się ze sprawdzenia gracza tłumacząc się że jest inny admin na serwerze. Zostawiam tutaj link do 9 ssów - https://imgur.com/a/iWwBPfS Serwer: Retakes #3 Dowody: Screeny, demka z map de_train 20:28-20:39 de_mirage 20:39-20:50 @ RuteK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halyna Opublikowano 24 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 chcialbym oznajmic iz ze byla taka sytuacja i przepraszam z ta sytuacje wiecej sie to nie powtórzy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 24 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Adminowi, ostatnio chyba zaczęło się trochę nudzić normalne sprawowanie swoich obowiązków. Jak wiemy slapowanie nie służy do takiej zabawy, w związku z tym adminowi zostanie zabrana taka możliwość. Admin ma świecić przykładem dla innych. @ HALYNAdaje ci ostatnią szansę na poprawę swojego zachowania. Udowodnij nam, że zależy ci na tym stanowisku. @ Ciosek dzięki, że postanowiłeś napisać skargę, bo ostatnie jego zachowania już trochę wzbudzały niepokój. Skarga została przyjęta. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi