Skocz do zawartości

[Przyjęta]Admin który nadużywa uprawnień

Udostępnij

Ciosek

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/id/Ciosek/

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198972299831

Nick oskarżonego: @ HALYNA
Opis sytuacji: Admin nadużywa swoich uprawnień oraz wywiązuje się ze swoich obowiązków.

Postanowiłem rozpisać dwie mapy:

Train:

Admin slapuje dwóch terrorystów gdy oni bronią bomby

Wydaje mi się że slap pierwszego gracza był za hp, ponieważ gracz po slapie odrazu zginął

Spoiler

2084072034_Adminslapujegraczawydajemisiezezaxhp-poslapiegraczginie.thumb.PNG.3f162bfb7d464b2ba5576963cebcb83e.PNG

Admin slapuje drugiego terrorystę niejednokrotnie

Spoiler

1101900741_Adminporazkolejnynaduywaslapw.thumb.PNG.5ceba10e4569f751354ecd390d3fd4bf.PNG

Postanowiłem także rozpisać sobie te dwie mapy

Train:

1:57 - Admin slapuje pierwszego terrorystę po czym terrorysta ginie.

2:00-2:07 - Admin slapuje drugiego terrorystę parę razy

Mirage:

1:02 - Admin kickuje gracza pocieszka bez powodu.

1:10 - Halyna - "Już wyrzuciłem, wyrzuciłem"

1:10 - XtraKissless - "Czemu mi wyrzuciłeś kumpla?"

1:11 - Halyna - "No bo chciał żebym go wyrzucił"

1:34 - Halyna tłumaczy się z bezpodstawnym slapów z mapy Train.

Niestety nie udało mi się zrozumieć wszystkich wypowiedzianych przez admina słow.

"Slapowałem go bo dużo przeklinał" - Co ma przeklinanie do slapowania? Za przeklinanie mutujemy, gatujemy bądź ostrzegamy :pepeOK:

1:57 - Gracz pocieszka próbuje wrócić na serwer ale zostaje wyrzucony z powodu rezerwacji slotów

2:15 - To samo co wyżej

2:25 - To samo co wyżej

2:36 - To samo co wyżej

2:53 - To samo co wyżej

3:00 - To samo co wyżej

3:29 - Admin nie wykonuje celów mapy, zamiast odbijać bombsite A skacze do okna tyłem, zrobił to 2 razy po czym został zabity.

3:34 - Gracz pocieszka wraca na serwer

3:40 - Lekasz - "Czemu ty go wywaliłeś? Halina?"

3:41 - Halyna - "Po powiedział żebym go wyrzucił to wyrzuciłem" - Nie, nic takiego nie powiedział ;)

3:50 - Halyna - "Dobra ja idę" - Admin wchodzi na sm_ukryj po czym zaczyna pisać sobie z graczami na Y@, wyglądało mi to jako brak chęci do gry ale przy tym nabijanie aktywności, niżej zostawiam parę ssów jak admin pisze sobie na Y@ będąc na sm_ukryj. Na jednym z ssów admin także wywiązuje się ze sprawdzenia gracza tłumacząc się że jest inny admin na serwerze.

Zostawiam tutaj link do 9 ssów - https://imgur.com/a/iWwBPfS

Serwer: Retakes #3
Dowody: Screeny, demka z map 

de_train  20:28-20:39

de_mirage 20:39-20:50

@ RuteK

Adminowi, ostatnio chyba zaczęło się trochę nudzić normalne sprawowanie swoich obowiązków. Jak wiemy slapowanie nie służy do takiej zabawy, w związku z tym adminowi zostanie zabrana taka możliwość.  Admin ma świecić przykładem dla innych. @ HALYNAdaje ci ostatnią szansę na poprawę swojego zachowania. Udowodnij nam, że zależy ci na tym stanowisku.

@ Ciosek dzięki, że postanowiłeś napisać skargę, bo ostatnie jego zachowania już trochę wzbudzały niepokój.

Skarga została przyjęta.
  • Lubię to! 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności