Diamont Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 nick: $Diamont$ gram na serwerach deathrun klasy v2 wiek: 14lat dlaczego ja? ponieważ widzę dużo jak różne osoby przezywają, skracają wyzywają rodziców a wtedy nawet admina nie ma na serwerze że dał muta czy bana. a na feriach dużo siedzę na serwerze. I myśle gdybym dostał admina wkońcu byłby porządek. jeszcze nie byłem adminem ale bardzo szybko się uczę i w małym czasie pewnie bym się nauczył. mam 1400h w csgo na feriach od 12-20 a normalnie to się zmienia. znajomość SM: 3/10 link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198357560897/ mikrofon: tak kontakt: discord, skype, steam czy przeczytałeś regulamin admina: tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
✪ rudyBiceps ツ Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Brak linku GT. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi