PiKe Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Tak jak w temacie, chciałbym zakupić jakąś koskę w cenie od 200 do 500zł za przelew lub blik. Nie mam parcia aby mieć to na teraz także zamieszczam temacik, może ktoś coś akurat ma na zbyciu. Interesuje mnie 50/60% ceny rynkowej skina. Chcesz więcej % niż oferuję? Nie zawracaj mi głowy Masz skiny za 30/50/100zł? Nie zawracaj mi głowy Nie masz konta w banku lub masz zamiar bawić się w kotka i myszkę celem opędzlowania mnie? Nie zawracaj mi głowy Jesteś niezdecydowany? Nie zawracaj mi głowy Bądź świadom tego, że jeżeli masz nóż w przedziale cenowym, który mnie interesuje i moja stawka Ci odpowiada to nie znaczy to, że napewno go od Ciebie kupię! Jeżeli mi się nie spodoba twój skin to go nie kupię i nie próbuj mi go wciskać! Jeżeli masz jakiś nożyk, ktory wychodzi poza skalę przeze mnie podaną to również możesz do mnie z tym podbijać, ale tylko i wyłącznie jeżeli odpowiada ci % ceny rynkowej, który podałem na początku. Może się dogadamy i obydwoje bedziemy zadowoleni? Oferty w temacie albo na pw można podbijać, ogłoszenie aktualne do czasu aż się nie rozmyślę lub nie dokonam zakupu. Pozdrawiam 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 4 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 zapomniałem o tym temacie, już dawno nieaktualne zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi