123411 Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Nick:123411 dr v1 Nick admina:Gamer czy jakos tak Długość bana: 24h Data i godzina:12:35 Serwer: cs 1.6 dr v1 Powód bana:obraza rodzicow XD Mapa:astro Ogólnie były admin acforever skracał mapę co rudne,Admin który był na servie (gamer) miał to w dupie chłop po przejściu mapy oczywiście skracając wbiegł do strefy tt zabiłem go i napisał po co kampie odpisalemu mu XDDD i ze skraca mape i w tym momencie zaczął mnie wyzywać to mu odpowiedziałem no i ja bana dostalem a byly admin dalej sobie grał kolejne 5min i wyszedł z servera jak by nigdy nic,możecie sprawdzić logi z konsoli. jak to jest że chłop pierwszy zaczyna wyzywać admin nie reaguje na to po czym jak ja odpowiadam na wyzwiska to ja dostaje bana za wyzywanie XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 ban minął, jeżeli chcesz złożyć skargę to zrób to w dziale skarg Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi