Pelek808 Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Nick: $ Kacpeerrek $ Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ponieważ od nie dawna gram na waszym serverze i bardzo mi się spodobał i chętnie mogę spróbować zostać tu adminem . niestety jestem dyslektykiem ale mam nadzieje że to nikogo nie urazi :c Jak długo gram w CS:GO?: w csa gram ogólnie od 2016 grałem w wersje demo i w te inne a w 2017 kupiłem csa powiem jeszcze tylko ze mam doświadczenie w byciu adminem raz pomocnikiem raz head adminem nie raz moderatorem byłem itp. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: czasami rankiem i w nocy najczęściej w godzinach popołudniowych . Link GT: nie posiadam po prostu powiem tyle że na tym kącie gram od kilku dni a na innych grałem na waszej serverowni dłużej stary nick : Kacper808 Znajomość SM: 4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198994563667/ Mikrofon: (Tak/Nie) tak Mutacja głosu: tak w trakcie Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 brak linku gt Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi