yohny Opublikowano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Nick: ( yohny ) Arenaskilla.pl Wiek: 15 (16 pod koniec czerwca) (mogę udowodnić, ponieważ niektórzy mówią mi, że mam 13 lat) Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Chciałbym zostać administratorem, ponieważ mam doświadczenie, traktuje równo każdego gracza, sumiennie wykonuje obowiązki. Ponadto jestem aktywny i codziennie gram na serwerze nawet po pare godzin. Staram się jak najlepiej pomagać graczom.Na moim koncie posiadam 0 mutów i 2 bany ( pierwszy za oszukanie gościa na kredyty, czyli powód za którego dostałem degrada kiedy bylem adminem ponad rok temu i drugi za expienie - dałem się zmanipulować i obiecuje, ze więcej nie popełnię takiego błędu). Nie posiadam i nie posiadałem na koncie żadnych warnów. Udzielam się na forum w wolnym czasie m.in. poradnik dla nowych adminów. Jestem charyzmatyczny i lubię pracę w grupie. pacz jaką ładną sygnature mam szkoda jej XD Doświadczenie w adminowaniu: myślę, że około 1,5 roku. cały czas staram się udoskonalać moje możliwości (były admin drv2) Jak długo gram w CS:GO?: około 3,5 roku W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: w godzinach 9-15 i 17-22 Linki GT: [klik] gt v1 <- tu gt z czasu gdy bylem adminem (tu jest przegrane 24h) [klik] gt v2 <- tez z bycia adminem (tu tez) [klik] gt v3 <- tu gt z ostatniej aktywnosci (tu 41h) = razem ponad 120h na różnych nickach Znajomość SM: 6 ale staram się ciągle zdobywać nową wiedzę (mogę też udowodnić poziom sm) Link do profilu Steam: [klik] steam Mikrofon: tak Mutacja głosu: nie, w trakcie Czy przeczytałem regulamin Admina?: ta, było czytane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 nie minął tydzień od twojego ostatniego podania 6. Zakazane jest pisanie ciągle tych samych tematów/wypowiedzi na jeden temat (np. Ciągłe składnie podania na to samo stanowisko, pomimo, że zostało odrzucone, bo kandydat nie spełnia wymagań) - W przypadku odrzuconej aplikacji na dane stanowisko przez właściciela sieci, moderatora, opiekuna lub major admina, kolejne podanie można złożyć najwcześniej po upływie 1. tygodnia. (W stosunku do stanowiska administratora ograniczenie obowiązuje na wszystkich serwerach) Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi