Madziaa Opublikowano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/fiksiaa/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561199053893311/ , nie posiadam Nick oskarżonego: St4lker, Kedaru Opis sytuacji: St4lker - modulator, Kedaru - specjalne puszczanie zepsutego mikrofonu, bądź szumów które utrudniały gre Serwer: JB Dowody: mapa jb_facebook, godzina około 23.45, (około 5 minut końca mapy) - 02.06.2020 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenrau Opublikowano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 (edytowane) Taka skarga już została na mnie napisana i czekam na rezultaty i nie widzę pisać sensu znowu, skoro admini myślą co zrobić. Ale oczywiście się przyznaje. Edytowane 3 Czerwca 2020 przez Kedaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziaa Opublikowano 3 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 11 minut temu, Kedaru napisał: Taka skarga już została na mnie napisana i czekam na rezultaty i nie widzę pisać sensu znowu, skoro admini myślą co zrobić. Ale oczywiście się przyznaje. To nie pierwsze twoje takie zachowanie, notorycznie się powtarza . Skoro inni piszą też skargi na Ciebie to może pora się ogarnąć. Aż tak bardzo Cię kręci większy ban? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenrau Opublikowano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 6 minut temu, Madziaa napisał: Aż tak bardzo Cię kręci większy ban? Jeśli chcesz mi dawać bana to ok ale max perm muta dostane. Trzeba było się dopisać do tam tej skargi a nie zapychać jeszcze bardziej forum. A co do tego zdaje sobie sprawę co robię i jakie są konsekwencje. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Kedaru Mute 360 nadużywanie mikrofonu do Nadania St4lker ma perma więc. @ ModeratorModerator przyjęte 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi