NiceOne Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/najslan/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198396690709 Nick oskarżonego: 𝙆𝙧𝙞𝙨𝙪✓ Opis sytuacji: po moim wbiciu na serwer chłopaczek zaczął walić jakieś sapy że podszywam się pod najs łana z forum XD, dostał muta i gaga od diamonta, admin wyszedł to zaczął się pruć na vip chacie i jakieś tam bluzgi poleciały więc widać że 2 blokady nie pomogły xd, gram se 4fun więc wolę nie dostawać takich tekstów od jakiegoś 14 latka Serwer: drv2 cs go Dowody: 28.05.2020, mapa deathrun_aztec_fix sprzed godziny 22:40, jakoś po paru rundach można śmiało zobaczyć 1 1 8 poprawiam dowód bo błędną mapę wpisałem :P Przez NiceOne, 30 Maja 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 (edytowane) Rozpiska mapy (Po wyjściu admina): 𝙆𝙧𝙞𝙨𝙪✓ dostał muta + gag od admina i zaczął pisać następujące wiadomości do Nice Ona na vip/gang chacie. 𝙆𝙧𝙞𝙨𝙪✓: serio z dzieckiem 8 letnim grac bedziecie XDDDD 𝙆𝙧𝙞𝙨𝙪✓: pisz na vip chacie bo nie stac go na vipa to widziec nie bedzie 𝙆𝙧𝙞𝙨𝙪✓: hehewahdahdhadfha 𝙆𝙧𝙞𝙨𝙪✓: albo 𝙆𝙧𝙞𝙨𝙪✓: # tym Nice One: mam svipa Nice One: i jestesmy w tym samym gangu Nice One: iq200 𝙆𝙧𝙞𝙨𝙪✓: nie mowie o tobie 𝙆𝙧𝙞𝙨𝙪✓: kastracie Nice One: xD Nice One: dostales muta i gaga Nice One: da dalej ci malo 𝙆𝙧𝙞𝙨𝙪✓: ta 𝙆𝙧𝙞𝙨𝙪✓: rob screeny 𝙆𝙧𝙞𝙨𝙪✓: idz skrage 𝙆𝙧𝙞𝙨𝙪✓: pisac Nice One: cos jeszcze? 𝙆𝙧𝙞𝙨𝙪✓: ta 𝙆𝙧𝙞𝙨𝙪✓: ty chyba nie masz co robić w zyciu 𝙆𝙧𝙞𝙨𝙪✓: ze tu grasz 𝙆𝙧𝙞𝙨𝙪✓: XDD Nice One: to ty sie do mnie spinasz, nie ja do ciebie 𝙆𝙧𝙞𝙨𝙪✓: mowilem tylko ze sie podszywasz Nice One: no wlasnie Nice One: bez zadnych podstaw Nice One: do tego mnie wyzywasz 𝙆𝙧𝙞𝙨𝙪✓: kurwo Kary: 𝙆𝙧𝙞𝙨𝙪✓- ban 180 - obraza/prowokacja (Brak poprawy po wcześniejszych karach/kary w SB) Edytowane 30 Maja 2020 przez Briz0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi