karat Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Typ Grafiki: Avatar Tematyka: Raper Young igi Wymiary: na steam Kolorystyka: ciemna Napis/y: Igor Inne uwagi:(Zalecenia dla grafika) Napisy miały by znajdować się na bluzie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Spoiler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdk Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 (edytowane) Zrozumiałem ,że chodzi Ci o napis na bluzie w stylu /logo/, kolorystyka ciemna tak jak chciałeś więc zretuszowałem domyślny napis na bluzie, i wrzuciłem coś takiego. wszystko jest do dogadania/zmienienia jakbyś nadal potrzebował Edytowane 29 Maja 2020 przez pdk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zlecenie zostało wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi