Koncu Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 (edytowane) Nick: Koncu Nick oskarżonego: Michu6921 Opis sytuacji: Dostałem bana za "txt", a nawet nie dostałem ostrzeżenia (7. Admin ma obowiązek ostrzegać Gracza przed daniem bana, który jest krótszy niż 3 godziny, na say, HUD admina lub przez kick z powodem.) + według mnie tam nie było txt. Dowody: 1. Demko DD2 godzina ok. 16:25 2. W logach adminów hns#2 nie widać żadnego ostrzeżenia w moją stronę, żadnego slay/kicka, ani wiadomości na HUD bądź msay. EDIT Dodam jeszcze, że admin Michu6921 slapnął mnie bez potrzeby 6 razy (w logach jest). Edytowane 7 Lutego 2019 przez Koncu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desza Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Został złamany 7 punkt powinności w regulaminie admina. Zostawiam admina w rękach rang wyższych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 ™Michu6921™ tym razem dostajesz tylko upomnienie. Następnym razem pamiętaj, aby ostrzegać gracza przed daniem bana, który jest krótszy niż 3 godziny. Przeczytaj sobie jeszcze raz regulamin admina. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi