rGL Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 (edytowane) Nick: bhop god Nick admina: lil-bred Długość bana: perm Data i godzina:07.02.2019 16:12 Powód bana: autobunnyhop Mapa: cache Edytowane 7 Lutego 2019 przez bhop god Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruś Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 1. Sam się spytałeś czy można skakać ( Uznałem to jako AutoBH ) więc odpisałem spróbuj to się dowiesz. 2. Po śmierci zacząłem ciebie oglądać i hangar przeleciałeś na BH bez strejfów ( Uważam że tyle wystarczy ) Z mojej strony to koniec tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rGL Opublikowano 7 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 1. Zapytałem raczej w formie żartu, zaczepki. 2. A czy zwróciłeś uwagę na szybkość tego bh, z komendą cl_showpos 1 pokazuje ci wszystko, a prędkość była tam w granicach 200-220, więc o czym my rozmawiamy, po prostu używam scrolla do skakania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruś Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 To że masz autobunnyhop nie znaczy że nie da się skakać z prędkością 200-220 .. więc twoje tłumaczenie jest bezsensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 8 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Niech admin banujący poda demko oraz minutę, w której wydarzyła się cała sytuacja. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 UB! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi